Yritysinfo

Pedconsos Oy on yksityisomisteinen yritys, joka sijaitsee Riihimäellä. Valikoimaamme kuuluvat lippuagentti.fi -lipunmyyntisivusto, julkishallinnon tarpeisiin suunniteltu palveluseteli sekä erilaisiin tarpeisiin muokkautuva maksujärjestelmä.

Keväällä 2013 avattu, syksyllä 2013 lanseerattu lipunmyyntisivusto lippuagentti.fi, on lipunmyyntisivusto, jossa kaikilla tapahtuman järjestäjillä on mahdollisuus myydä lippuja verkossa.

Palvelusetelimme tarjoaa julkishallinnolle kustannuksia säästävän tavan käyttää palveluseteleitä. Maksuvälinevaihtoja on monia, mutta maksutapahtumien käsittelu aina sähköinen.

Maksujärjestelmämme mukautuu erilaisiin tarpeisiin ja on kätevä ja edullinen tapa järjestää suljettu tai avoin maksuliikenne. Toimitukset räätälöitynä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Yhtiömme kuuluu suomalaiseen vakavaraiseen perheyhtiöön, jolla on monipuolinen ja pitkä kokemus liike-elämästä sekä Suomesta että kansainvälisesti. Tarkan ja testatun tuotekehityksemme tuloksena valikoimassamme on monipuolinen palvelujärjestelmäverkosto, jonka soveltaminen eri aloille on helppoa. Toimintamme kivijalkana on laaja yhteistyöverkosto, johon kuuluu merkittäviä yhteistyökumppaneita eri aloilta Suomesta ja ulkomailta.

Neuvottelemme mielellämme asiakkaalle sopivista kokonaisuuksista. Ota yhteyttä!

Herukka