Herukka

Palveluseteli

Palvelusetelimme on vaivaton tapa hoitaa palvelujen siirrosta syntyvä maksuliikenne. Palvelu on tarkoitettu julkishallinnon eri hallintokunnille palvelujen siirrosta syntyvän maksuliikenteen hallinnoimiseen. Järjestelmä toimii sähköisesti, eikä se vaadi järjestelmähankintoja. Maksuvälineitä on monia, esimerkiksi paperinen seteli, kertakäyttökortti tai sms-viesti.  Tilittämme varat automaattisesti palveluntarjoajalle.

Edut lyhyesti:

- Rahaa siirretään ainoastaan laskua vastaan, ei ennakkoon! Laskutuksen perusteena on käyttökirjaus palveluntarjoajan toimesta järjestelmään

- Setelin tarjoajan ei tarvitse erikseen pitää kirjaa luovutetuista seteleistä

- Palveluntarjoajalla setelin kirjaaminen tapahtuu sähköisesti

- Raportointi on sähköinen, automaattinen ja reaaliaikainen joka suuntaan

 

Prosessi lyhyesti:

Julkishallinnon toimija luovuttaa setelin kuntalaiselle, sovitun ohjeistuksen mukaisesti. Kuntalainen valitsee haluamansa ennalta määritellystä palveluntarjoaja joukosta ja esittää setelin maksuvälineenä palvelua käyttäessään. Palvelun tarjoaja kuittaa setelin järjestelmäämme, jolloin se kuitataan käytetyksi ja käyttö kirjaantuu järjestelmään. Kunta ja palveluntarjoaja voi seurata seteleiden käyttöä järjestelmässä käyttäjätunnuksin reaaliaikaisesti.

Lisätietoja palvelusetelistä saa Toimitusjohtaja Jaakko Hätiltä numerosta 040 73 84 316 tai jaakko.hati(ät)pedconsos.fi.