Herukka

Lippuagentti.fi

www.lippuagentti.fi –lipunmyyntisivusto on kehitetty palvelemaan kaikkia tapahtumanjärjestäjiä, lipun hintaan tai tapahtuman kokoon katsomatta. Sivusto on helppokäyttöinen, yksinkertainen ja edullinen sekä lipunmyyjälle että -ostajalle. Muut markkinoilla olevat toimijat ovat kulurakenteeltaan kaikille osapuolille kohtuuttomia. Teemme tämän toisin!

Sivustollamme lipun ostaminen ja myyminen on vaivatonta. Verkosta ostettaessa lipun voi joko tulostaa paperille tai lähettää sen sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostitse lipun voi esittää tapahtumassa esimerkiksi älypuhelimen näytöltä. Lippu sisältää lukulaitteilla luettavan QR-koodin lisäksi numerokoodin sekä muita yksilöintitietoja. Verkkomyynnin lisäksi lippuja voi ostaa myös MAKUUNIn toimipaikoista ympäri Suomen. Makuunien sijainnit löytyvät Lippuagentin sivuilta.

Turvallisen maksuliikenteen toimittaa PAYTRAIL, jolloin maksuvaihtoehtoina ovat kaikki tunnetut suomalaiset verkkopankit sekä VISA ja MASTERCARD -luottokortit.  Tilitämme lipunmyyntivarat luotettavasti säännöllisesti koko myyntiprosessin ajan.

Tapahtuman järjestäjä voi seurata myytyjen lippujen määrää, maksutapahtumia ym. tietoja reaaliajassa omilla tunnuksillaan hallintapaneelissa. Lippuakassa -sovelluksella voi myydä lippuja ovelta juuri ennen esitystä tai ennakkoon esimerkiksi toimistolta tai yritysmyynnistä. 

Palvelumme ei vaadi tapahtuman järjestäjältä järjestelmähankintoja, hallinnan voi suorittaa olemassa olevilta tietokoneilta, joissa on internet-yhteys. Lippuluukulta myytäessä liput voidaan joko tulostaa tavallisella tulostimella tai antaa sen sijaan jokin valmiiksi painettu lippu. Lippujen tarkistaminen hoituu joko silmämääräisesti, syöttämällä lipun koodi lippuluukku-sovelluksessa tai lukemalla QR-koodi esimerkiksi älypuhelimella tai varsinaisella lukulaitteella. Sähköisesti luettu lippu, kuittaantuu käytetyksi järjestelmään. Lippuihin on saatavissa lisäpalveluna mainospaikkoja käyttöönne!

 

Palvelemme mielellämme, ota yhteyttä tästä!